Sesongstart unnagjort!

I helga var Hilde, Wenche og Arild i Harstad og gikk Rallylydighet og fikk sesongstarten unnagjort. Det ble en veldig trivelig og bittelitt slitsom helg ettersom det var lange dager og  Hilde og jeg kjørte att og fram.

Lørdag slet vi damene med miljøet, vi syntes det var skrekkelig skummelt å gå der. Det gjør naturligvis ikke bare noe med våre egne planer for hva vi skulle gjøre underveis men også for hvordan hundene takler miljøet/oss. Arild på sin side er tydeligvis langt mer vant til å være utenfor bygda for de gikk et nydelig deby-løp:-)

IMG_1314 IMG_1377

Pernille gikk opp til sin tredje 1 premie i klasse 1 med 186 poeng og 3 vinner i klassen. Ikke storveis løp av oss, siger veldig ut fra meg og må snuse litt underveis. Men halen logret og på ingen måte så berørt som hun var i fjor. Og masse hjerter i kritikkskjema fra dommer – veldig koselig og søtt gjort:-)

pernilleklasse 1

Thea var «on fire», vet ikke om hun var sulten eller hva det var, men opplevde at hun ville fram til flere av skiltene før meg, forte oss liksom:-) I tunnelen hadde hun stø kurs mot publikum. Bilder av andre hunder i tunnelen hadde hodet vendt mot fører, men ikke den gamle røya mi nei:-)

IMG_1454

Opplevde banen litt «trang», fikk liksom ikke helt tid til å forberede oss til hvert skilt. Men hun ble til min overraskelse 2 vinner med tredje premiering.

thea klasse 3

På søndag synes vi at det er litt bedre å gå. Wenche og Bertine går til en fin 2 premiering og 5 plass (tror jeg det var) Bertine er berørt av miljøet men viser med stor sjarm og ynde at «jo da, jeg kan faktisk disse momentene kjempegodt!» Det var så flott å se, så får det heller være at hun måtte være litt snusmumrikken av og til.

Bertine

Luka og Hilde finner flyten og knaller til som 2 Vinner, 1 premiering med direkteopprykk! Stort grattis!!!

luka fvf

luka klasse 1 søndag

Valgte å endre klasse for Pernille så vi gikk vår deby i klasse 2. Godt å ha det unnagjort selv om det endte med en ekstra sitt og disk. Hun var til tider veldig flink, men dog ikke hele tiden. I alle fall IKKE ved matskåla:-) Jeg må bli flinkere å holde henne i rett posisjon, og ikke gjøre rare ting som gjør at hun siger/spretter ut til siden. Det er nemlig da ting går galt:-)

Pernille fvf

Thea var roligere søndag, men finner ikke helt den fine flyten jeg drømmer om. Vi må også gjøre et repetisjon på et skilt som jeg i besiktelsen tenkte var lett ja:-) Ja ja, vi kommer oss igjennom med nok en 3 premiering og 5 plass. Vi må nok også trene litt på det å ta springmarsj over flere skilt, hun nøs flere ganger til meg. Tror kanskje hun sa «Wtf er det du driver med nå da» 🙂

thea rally harstad

Her er et bilde av de tre som fikk en tur på pallen ila helgen, synes Luka ser ut som ei dronning og mine som hobbitene hennes:-)

rosettbilde harstad

Ellers må det sies at Harstad Hundeklubb er en trivelig klubb å besøke. De er også særdeles god på stæsj, alle deltakere fikk flotte deltaker premier. Superhyggelig å få med en liten gavepose med morsomme ting i selv om man ikke når helt opp. De hadde også kjøpt inn flotte mellomtittel rosetter, jeg hadde ikke tenkt å kjøpe det men Hilde og Wenche mente noe helt annet om den saken:-) Konkluderte med at jeg støtter jo en trivelig klubb og at jentene hadde jo tross alt fortjent hver sin:-) (kokko er man:-))

Prøvde å ta bilder av mine med disse på, men hundene mine er så korte at det ble bare hengende i bakken 🙂

mellomtittel rosetter

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *