SesongStart! :-)

Årets sesongstart er unnagjort! Det ble en veldig fin tur til Harstad. Som arrangørklubb er Harstad virkelig en klubb å se opp til. De gjorde sitt aller beste for å skape en god og trygg stemningen for alle ekvipasjer. For min del klarte jeg å være i besiktelsen hele tiden uten å bli stein-vill – og til og med bruke litt tid på start og belønningen. Fint å kjenne på at jeg klarte å holde den delen av planen, det er deilig å gå inn uten at det koker for fult liksom.

Ettersom Pernille var skinndrektig så var drømmen at Thea og jeg skulle klare å gå like lett som da vi var på Cup, men så ble det ikke. Thea var flink (som alltid) men en eller annen grunn får vi ikke til sidebytte bak den dagen – og det er det to av lørdagen. Det ender med 6 plass og 3 premiering.

Pernille starter litt ustødig men hun går seg til og blir 2 vinner med en 1 Premie (hurra hurrra!) Det betyr at begge jentene nå har 2 «napp» hver, nå må vi bare få til en til så får de entre elite ringen.

Bilder fått låne av Harstad Hundeklubb

Harstad klasse 3 lørdag

Søndag disker begge mine, for Pernille sin del så var det nok litt slurvete å ikke ta henne inn før vi skulle gå. Det var som dagen før at det tok litt tid før senker skuldrene og klarer å jobbe. Noterer meg i nylaga kriterieplan for konkurranser at de må få komme inn å «av-klimatisere» seg:-)

For Thea sin del så var det nok en liten boks med leverpåstei som gjorde det vanskelig (eller eventuelt festlighetene:-)) Jeg tenkte jeg kunne vise henne boksen ved buret, fordi det var så langt unna hvor vi var. Men det var ikke noe jokertrekk altså, at jeg aldri lærer at jeg ikke må gjøre slikt. Den lille trinne deilige Thea sa flere ganger i ringen- «du æ går ut å ser etter leverpåsteien no, gå bare ferdig alene du» Så søt at hun var til å spise opp 🙂

Enda bra vi var mange fra Bardu Hund som kunne sørge for heder og ære til klubben vår. Her er to av søtingene i klasse 2, Hilde 1 vinner og Arild 3 vinner – stort grattis!! I tillegg ble det delt ut flere 1 premier, synes det er så koselig at vi er mange fra samme klubb på tur.

Harstad klasse 2 søndag

Må også få rose dommer, hun utstrålte varme og ro hele tiden så det var perfekte forhold for oss denne helgen. Koste oss veldig hele helgen og Harstad Hundeklubb kan med all rette være stolte av dette arrangementet. Well done!  Og så har de jo så fine rosetter også!:-)

Selv om jeg noterer i bakhodet det som ikke var bra først så driver jeg å øver meg på å se etter det som var bra. Det er ikke helt lett men jobber med saken. Her er de i alle fall:

Thea, mitt lille hjerte som tenke så veldig på leverpåstei 🙂

Party/puppePernile 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *