Rallylydighet på hjemmebane!:-)

Ei helt fantastisk trivelig helg sammen med masse fine hunder og hundefolk er over. Det er så gøy å være vertskap til så fine ekvipasjer, mye jobb ja  – men  bare koselig:-) I år kunne vi i tillegg skilte med det fine været og det hele helgen! Bedre kan det altså ikke bli!:-)

Sånn resultatmessig så gikk det så her: Thea på 12 går steike SAKTE 🙂 men sikkert inn til 3 vinner lørdag og 4 plass søndag med 2 premie. Pernille var veldig berørt av å gå på hjemmebane så disker begge løpene. Vet ikke om det er fordi hun er skinndrektig og dermed føler at hun må passe på Skybert-valpene eller om det var andre ting som gjorde det vanskelig. Ringen var stor og fin så så ikke hva det eventuelt kunne være. Det var da ekstra koselig å høre at sønnen hadde blitt første vinner i AG med NAPP !😍

Det som er sikkert er at for Thea må jeg lære meg å gå i hennes tempo, hun hadde ikke en eneste repitisjon på begge løpene. Momentene sitter veldig godt og det er ekstremt sjelden at hun er miljøberørt, min lille trygge traktor altså:-) Det er kun dobbeltkommandoer – flere unødvendige fra meg fordi jeg blir så vill når hun er så steike rolig som gjør at hun ikke går til 1 premie. Hun får 185 og 188 i poeng, to skarve poeng fra 1 premien som vi drømmer om:-)

For Pernille er det flere momenter i Elite som vi må finpusse, de går ok når vi trener men i et så «tøft» miljø som hun mener prøver er så må de sitte slik at de går på automaten. Er spent på neste gang om det er Party Pernille som jeg går med eller om det er hun der «gosj-det-er-så-ekkelt-her-sjø-Pernille» jeg har med:-)

Her er noen bilder fra helga

thea pallen IMG_5930 IMG_5931 IMG_6014 IMG_6346

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *