På det tredje skal det skje? :-)

I helga har vi vært i Tromsø og gått rally – sosial sett artigste helgen på lang lang tid. Mye fliring og kanskje litt mye mat&vin på ettermiddagene 🙂 Vi dro med Ellen og Terje fredag – og på lørdags natta kom Hilde og Leif. Utrolig koselig hele tiden og kjente at jeg ville ikke tenke på å dra hjem i det hele tatt. Så gøy og trivelig med bobiltur med fine folk <3

Lørdag var jeg veldig redd på start, tenkte at Ollie ville hause seg opp å bli spinnvill. Men hun gikk i grunn veldig fint, hun stresset seg litt opp etter ryggingen men etter det var det hopp over hinder og da hun da kom inn igjen så føltes ut som hun hadde fått ut litt damp. Stresser seg opp igjen i en senere sekvens og jeg kjenner jeg vil forte meg til hopphinder som kom igjen – og glemmer fader rullan meg å ta hindret før. Disk din klønefører! 🙂 Uansett ett opptur løp for meg, Ollie var mye mer samlet og fokusert enn jeg hadde våget å håpe på. Håper å få film fra Harald:-)

Søndag er det vind fra siden der hestene er og det er noen som lufte en hund uten på åkeren ved siden av. Det hadde antakelig vært enklere for henne om det var mange folk/hunder, det er som om det blir mer mistenkelig om det er bare en som fanger øyet. Ollie blir veldig berørt og sliter i flere av momentene (så litt av det samme lørdag fra den siden) Når hun ikke bekymrer seg så går hun veldig bra, det ender med 7 plass (tror vi var 13 eller 14) med 3 premie. Og hun fikk prøvd sitt første lengdehopp også!:-)

Det må sies at det var en lang og utfordrene klasse 3 bane søndag, det var forsåvidt litt gjengs ila helga at vi fikk brynt oss litt (les masse:-)) Liker veldig godt at dommer bydar på –  selv om det ikke var alt vi var forberedt på:-) Det bringer opp funderinger til senere treninger dette.

Mandag så får jeg litt opp-pepping på sidelinjen og bestemmer meg for høre etter – «Gå inn med attitude og forsøke å gå slik vi går på trening». Så går inn med en fart som om bikkja er stjelt, hvilken hun er på et vis å 🙂 En annen god grunn til å holde stor fart hele veien igjennom er at lengste sakte marsj ever for oss kommer helt på tampen 🙂 Og Ollie tegner seg på og går nydelig, bare et par momenter der hun er litt sånn avventende å må se seg litt rundt. Sakte marsjen går overraskende fint, vi burde kanskje ha gått enda saktere men det her må vi trene på. Vi ender opp som nummer 5 med vår første napp/1 premie i klasse 3. Så gøy å endelig å få til et klasse 3 løp der det føles ut som det flyter rimelig greit.

Fin fin helg og nå tror jeg Ollies pupper er på tur opp igjen, så nå legger vi straks skinndrektighet bak oss og bare å trene på til neste rally-tur helg 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter