Rally Ollie

Første helgen i desember fikk Ollie gå på rally kurs med selveste RallyRoger. Kurset var konkurranserettet og i teorien gikk vi igjennom tema som; motivasjon, på konkurranse og rutiner i og rundt konkurranse med mere. Veldig bra gjennomgang, noe kjent og noen nye elementer som gir fine refleksjoner framover.

Ollie var og fremdels er skinndrektig delux, synes det tar så lang tid denne gangen. Litt redd for at hun tror hun er mor til den ville lille valpen 🙂 Men til tross for det syntes jeg hun hadde fin fokus og engasjement. Ettersom Fredrikke var med og jeg var «vertinne» så lå hun og valpen på kjøkkenet – og vi så to ganger ila helgen at hun syntes det var stressende å komme inn til alle de andre da. Utfallet var at hun tok en liten runde ut i fra meg, så to ganger ble hun da leid ut igjen – for så å få komme inn igjen for et nytt forsøk. Det gikk bra og det ble denne helgen med disse to vimserundene. Men det forteller meg at jeg kan endre litt på hvor hun kommer inn fra så hun kan øve seg å komme inn i ringen uten å måtte ta liten runde når båndet går av.

I en økt var det forstyrrelser og gosja meg så vanskelig det var for meg å ikke bli forstyrret av det:-) Så her fikk jeg mange tips på hva både jeg og Ollie trenger å øve oss på. Må si at hun var faktisk var flinkere enn meg når hun skjønte at hun måtte velge bort både matforstyrrelse, pipene baller og svingene leker. Jeg på min side slet med å følge egne treningsprinsipper og tanker:-)

Her er noen bilder fra ei veldig trivelig og lærerik helg i koselig lag:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *