Make your dog a star!

Helgens Freestyle kurs har lært oss masse nytt og morsomme ting. Fredagen var det teori og vi lærte feks at det er mulig å stille i 6+, dvs at man kan feks være to førere og en hund – eller to hunder og to førere etc. Vi lærte også om historen bak, og de ulike klassene med mere.

Lørdagen var det – i nydelig vær – duket for masse trening med hundene . Da trente vi på momenter og posisjoner – så det ble både snurr, slalom, hoppe igjennom, gå på høyreside, stå med skulder mot kne att fram og masse annet morro. Her er noen bilder fra dag 1:

Anja med Pernille som «demohund»
img_0072
Ellen og Safira
img_00761
Maja og Lotta
img_0081
Tone og Maja
img_0085
Emma og Fanny med sin helt egen stil 🙂
img_0117
Gjengen
img_0074
img_0091
Dag 2 gikk på å finne riktig musikk til din hund og lage et program som passer. Vi jobbet også med å tørre å være kreativ. Her viser Tommy et par av ideene vi hadde for hva vi kan bruke en tom flaske som 🙂
img_0123
img_0124
Dogdiggerskokken Per Eirik
img_0138
img_0139
img_0140
For flere bilder se her, for nå må jeg i seng 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *