Dogdiggers Anthony Hopkins storCERTET, CACIB og BIM!

Å du salige lykke! Vakre hærlige deilige Mino tok storcertet på lørdagen og vi bugner av stolthet at Majas brune sønn 🙂 Gratulere til de stolte eierne Silje Helmersen og hennes foreldre Venke og Johnny som alltid stiller opp med et smil 🙂

Yvonne Andreassen var som vanlig på pletten som pressefotograf når det er Beardiser i aksjon og sørget for at vi fikk foreviget vårt stolte øyeblikk 🙂 Takk snilleste du:-)

Her er en lettere utslitt Mino med fangsten sin, tatt vel hjemme av Silje 🙂

Harstad Tidene har tydeligvis også sett oss «in action», Mino ser bra ut, verre med handleren 🙂 Masse kjentfolk i bildene der så ta en titt 🙂

I dag søndag så var det Terrierjentenes dag. Starter dagen med å ikke følge med på PartyPernille som lekende lett hopper ned av bordet (for gud så kjedelig det er å bli greid assa) og tar seg en løpetur i Krafthallen. Kjente jeg ble søkksvett av bekymring, tenkte at nå må de sikkert rope over høytaleranlegget at oppstarten blir utsatt fordi man har en lykkelig ung Cairn Terrier jente løpende løs rundt i lokalet. Oh my doG sier jeg bare. Det som var moro er at veldig mange vil hjelpe til og ble utstyrt med både bamse og svenske kjøttboller i jakten på den glade jenta. Selvfølgelig så løper hun inn i en tom ring og slik at alle får godt overblikk over den lettere fortvilte eier og den ekstremt fornøyde tenårigen. (mye fliring ble hørt) I et desperat forsøk så sier jeg «sitt» på 15 meters hold og til min store overraskelse så setter Pernille seg promte ned (som en ekte LP elite hund!) og sitter til jeg kommer fram til henne, mer krypende enn gående.  Fabelaktig å se at det lille vi har trent på duger som pokkern, takk og lov!:-)

Først ut i ringen var unge lovende Pøbel Pernille.

Harstad 18.032012, NKK, Juniorklasse, Excellent, Konkurranse 1 Annika Ulltveit Moe

Feminit uttrykk. Hode kommer å forsterkes når hun får noe mer skjegg og bryn. Velplasserte ører, stram rygg og bra hale. Bra struktur på det hun har av pels, hardt trimmet og viser sin ungdom i fronten. Viser seg med positiv attityde og bra steg.

Ser selv at jeg nok begynt noe for seint å gjøre henne klar og dermed kom i fare for å ikke ha tid nok til å la pelsen får bli lengre. Men tror at vi i så måte har dannet et godt grunnlag for sommerens utstillinger, så er i grunn veldig fornøyd. Dommeren sa også at hun kommer til å bli en knall Cairn når hun bare får lov til å vokse seg til litt mer 🙂

Så var det vår blonde trinne yndling Thea 🙂

Harstad 18.032012, NKK, Åpen klasse, Very Good, konkurranse 3, Annika Ulltveit Moe

Bra skalle og ører. Litt langt snuteparti, noe vid og løs i front. Bra overlinje og hale. Bærer mye ekstra vekt hvilket tar bort mye av hennes linjer. Bra struktur på kroppspelsen, myke benhår, frontbevegelsene påvirkes av hennes kondisjon.

M.a.o. eier bør skjerpe seg og ikke gi etter for tjukkeThea fantastiske vakre brune øyner som bare sier «æ har nesten ikke fått mat i dag æ» 🙂 Vi får se hva vi klarer til NKK i Tromsø. I mellomtiden skal skal vi forsøke oss i LP ringen, de er ikke så himla nøye på et kilo eller to for mye 🙂

Ellers så må jeg bare si meg skrekkelig fornøyd med jentene, de var så flinke i ringen. Pernille vegret seg på bordet (og det viste jeg at jeg burde ha trent på ettersom hun ble skremt på bordet på siste utstilling i høst) men ellers så sto hun som en påle og gikk som den partyjenta hun er. Hun er ekstremt lett å vise fram, det er som hun virkelig trives inne i ringen. Thea overrasket med å stå nydelig, jeg så at hun flyttet bakbeina godt bakover og lorgret stort sett hele tiden. Begge ble fristilt, så ingen grunn til å justere på jentene når de sto så bra som de gjorde, var faktisk imponert over hvor flinke de var – og det (rødme) med minimalt trening. Det beviser i grunn det faktum at de husker veldig godt hva man har trent på, selv om det er lenge siden sist 🙂

3 tanker om “Dogdiggers Anthony Hopkins storCERTET, CACIB og BIM!

  1. Synes jeg ser deg på vill jakt i Krafthallen! Men der ser du hvor bra det er å trene lydighet!! He he. Grattis med fine resultat på begge jentene. Artig å lese – du skriver så fantastisk artig!

  2. Tusen takk Anne-Britt! Lydighet er nok tingen for oss, tydeligvis kjekt å ha sånn ellers også. Du har forøvrig motivert meg til å ta steget i inn i LP1 med Thea, flere småtasser i lydighetsringen i år ja!:-) (Pernille må nok ventes litt med tror jeg, selv om hun muligens forsøkte å vise meg at hun kunne ta øvelsene på egenhånd:-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *