Show sesongen 2012 er over :-)

 Henger litt etter med alt for tiden, men forrige helg ble utstillingssesongen 2012 over for vår del. Lørdagen sopte Pernille med seg alt, og søndagen var så nære så nære storcertet :-) Her er Pernillekritikken fra lørdag.

Tromsø 01.09.2012 Tromsø Hundeklubb Unghundklasse, E, 1, CK, CERT, 1BTK, BIR, Rita Kadike-Skadina
Nice female. Good condition, prop, fem head.typical expression, correct topline and tail. Enough volum. Correct angul. excellent coat, typical movement. Nice temprament.

Etter BIR og BIM kom dommeren etter meg å sa «Your dog is here to win!» :-) Veldig moro kommentar å få når Pernille gikk som ei klokke under «duellen». Vanligvis går hun å ser for mye opp mot meg, men akkurat da gikk hun med god motor og så bare på vakre Viktor framfor seg. Kanskje hun har begynt å sjekke opp kjekke gutta? :-)

På søndagen drømmer vi naturligvis om storCertet, men det gjør garantert de 17 andre Cairnene som var med også :-) Thea ble også stilt, sikkert med minst to kilo for meget på kroppen, og tror vi skal være veldig fornøyd med at hun får Excellent i denne kondisjonen :-) For husets tenåring så ender vi opp med reservecertet og kan ikke annet enn å være storfornøyd med det.  Om jeg ikke tar helt feil så var vi 6 med CK,  og de to som sto først var to utrolig flotte cairn damer. Tror de ble henholdsvis nordisk og internasjonal champion denne vakre høstdagen. Her er i alle fall kritikkene til jentene mine :-)

Thea – Tromsø 02.09.2012 NKK, AK, E, 3 Konk Martha Heine
5 years. Correct in type. Good head, eyes, ears.  Enough neck. Good angulated. Typical tailset. Correct in coat and colour(?) Close behind in move. Particalary a little uncoordinated under moving.

Den siste delen sto nok jeg for. Thea har ikke samme farta som Pernille og det klarte ikke jeg å tilpasse meg godt nok. Stakkars Thea følte hun tidvis måtte opp i gallopp for å holde tritt med sin gale eier :-) Skjerpings til handler! :-)

Tromsø 02.09.2012 NKK, Unghundklasse, E, 1, CK, ReserveCERT, 3BTK, Martha Heine
20 months. Good in type. Good head, eyes, ears. Nice neckline and topline. Well angulated. Typical tailset. Good moves, litle close behind.

Kan ikke finne bilder fra NKK helga (åhhh at det går ant!) men fant et hærlig øyeblikksbilde fra Skjomen i postkassa mi. Nina hadde tatt noen bilder og lagt det over på CD. Bildet er tatt i det øyeblikket dommeren sier at han synes at Pernille har mer på kroppen enn hva han hadde sett da vi hadde vår første visningsrunde i ringen. Jeg blir tydeligvis skrekkelig sjokkert over denne kommentaren :-) Artig at både ringsekretær, dommer og Annie flirer over min tydelige overraskelse at tenåringsjenta også må begynne å følge med vekta (hun ser jo mager ut ved siden av Thea :-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter