Lydighetskurs med Cecilie Køste!

Helgen 2-4 november kommer Cecilie Køste fra Canis opp til oss for å kjøre lydighetskurs og vi gleder oss masse! 🙂

Cecilie er hovedinstruktør hos Canis Hundeskole og har ansvar for utdannelse/oppfølging av skolens instruktører. Cecilie er utdannet lege, men jobber fortsatt deltid hos Canis AS der hun blandt annet er ansvarlig for utgivelse av nye hundebøker. Cecilie har utdannet to redningshunder og konkurrerer i tillegg på toppnivå innen brukshund og lydighet. Hun driver også aktivt med hest og bruker selvsagt klikkertrening i hestetreningen også. Cecilie er forfatter av bøkene «Klikkertrening for din hund», «Lydighetstrening i teori og praksis» og «Rundering i teori og praksis» sammen med Morten Egtvedt.

Kurset er primært for de som konkurrerer eller har planer om å konkurrere i lydighet/bruks. Trening vil foregå innendørs så fremst at ikke høstværet tilsier at vi heller bør være ute Øvelser som krever mye plass vil foregå ute.

Det er kun 6 plasser med hund, så her gjelder det å være kjapp! Også mulighet til å delta som observatør for de som ønsker det.
NB! Ikke noen ledig plass med hund, men fortsatt mulighet for å delta som observatør!

Pris 2300,- med hund
Observatør 900,-

Påmelding er økonomisk bindende og sendes til post@dogdiggers.com
Enkel lunsj og kaffe er inkludert i kursavgiften.

For spørsmål om kurset – ta kontakt med Emma (41462056) eller Tone (90606033), eller send oss en mail 🙂


Emma og Fanny på Lydighetskurs med eminente Cecilie Køste, sommeren 2010. Arrangør av kurset var Narvik Hundeskole. Her trener vi ‘gå forran i line’ med hjelp av en Alley up som markør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *