På førstkommende mandag..

(Dato: 24 september 2012) Så kjøres:  

Intro i Klikkertrening  :-)

Har du hørt om klikkertrening men ikke helt sikker på hva det er?  Har du lyst til å få en intro og få et lite innblikk?  Dette er en kveldsøkt på ca 3 timer hvor vi gir deltakerne innføring i hvordan man tenker og trener «klikkersk». Det vil være en teoridel, en kort demostrasjon og deretter trening av egen hund. Hunder i alle aldre kan delta (også valper) Alle vil få klikker utdelt, men godbiter/leker til egen hund må medbringes. Vi har plass til en ekvipasje til om det er noen som vil hive seg med på tampen :-)
Pris  kroner 400,-
Pris observatør 150,-

Fotograf Yvonne Andreassen, modell Pernille Kristiansen. Bildet viser adferden «springe som pokker rundt en stol» – innlært ved hjelp av shaping :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter