En plass ledig på Hunden ABC

På dette kurset så  jobber vi med frivillig adferd for å få en aktivt deltagende og tenkende hund hvilket resulterer i bedre resultater, kjappere og mere presise øvelser. Passer for hunder i alle aldre, raser og størrelser og for deg som satser på konkurranse eller rett og slett bare vil aktivisere hunden og samtidlig bli litt mer strukturert i treningen. På dette kurset må deltakene være forberedt på en del hjemmelekser – både for hund og eier :-) Vi øver også på dette med å planlegge trening samt føre treningslogg :-)

Kurset går over 6 onsdager, første gang så er det teori og så 5 ganger praksis.

Kun 6 plasser med hund – oppstart onsdag 10. oktober 2012. Pris kroner 1200,-

En kommentar til En plass ledig på Hunden ABC

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter