Tur til Tihumpen!

Igår gikk vi labbetusstur til Tihumpen 🙂 Det var Emma, Else, Tove, Fanny og Lotta som tok turen, og vi brukte ca 2,5 tim tur og retur, inklusive pauser og sjokolade når vi var fremme 🙂 Strømsørstien er en enkel tur å gå, så denne kan absolutt annbefales til alle som har lyst på tur, men som ikke liker å klatre så mye oppover hele tiden. Her kommer noen bilder fra turen – bildene er tatt av Emma, Else og Tove 🙂


Tove og Else er oppe på Tihumpen 🙂 Fanny var veldig fornøyd og koset seg med å rulle seg i lyngen 🙂


Tove, Fanny, Emma og Lotta på Tihumpen. Flott utsikt var det og, om enn litt tåke 🙂


Emma, Fanny, Lotta og Else. Vi hadde helgardert oss for å ikke bli tatt for elg. Tove snakket med elgjaktlaget om at vi kom til å gå der + at Emma var i knallrosa og knallgul.. 🙂 Plutselig mens vi stod å spiste sjokolade, så kom tåka krypende oppover, så da var det dags å få labbene fatt nedover igjen 🙂


Mån tru hva Emma holder på med her.. 😀 Strømsør gård er en flott gård fra gamle dager, som absolutt er verdt en tur bare den 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *