Ut på tur!

Påska!

Årets påske har vært full familiekos på hytta. Ingen hundetrening, om man da ikke tenker at det er trening i det å leve med en liten vill to-åring på få kvadratmeter 🙂 Må si jeg har vært veldig imponert over hvor flinke Ollie og Thea er. De tar alt med stotisk ro og har vært veldig flinke til å gå unna og finne en rolig plass når de har blitt litt surr i hodet av alt som foregikk til enhver tid:-)

Når jeg har sjekket kameraet så var det ingen bilder av de (!) bare lille Eden 🙂 Men her er fra scooter tur, de får sitte på scootern når vi kjører korte turer og det er fint føre.

 

 

 

Vi har tatt litt treningsfri, både fordi Ollie har løpetid og fordi det er så nyyydelig vær at vi bare måtte dra til fjells. Herremin så nydelige dager vi har hatt, både to og firbeinte. Ollie har kost seg med å rulle i snøen og få springe litt løs morning og kveldene. På dagtid har hun stått i bånd for vil ikke hun skulle dra avgårde for å finne seg kar. Hun møtte en høy og kjekk husky som hun flørte vilt med, rimelig sikker på at om vi møter han neste helg så får han kjeft om han titter like lystent på henne 🙂

 

Etter å ha tatt noen bilder i helga så blir det trimming av pels på Ollie bollen – hun ser mest ut som et lite skogstroll. Thea på sin side trenger i grunn bare å få fikset lårene og få fram øyene litt bedre 🙂

Stakkars Thea som helst vil ligge i solstolen alene – Ollie flytter seg fra sin og presser seg oppi 🙂

20220313 Ollie og Thea 20220313 IMG_0307 IMG_0369

IMG_0389 IMG_0333

Årets Rallylydighet Cairn Terrier og Årets Agility Cairn Terrier 2019!

I helga så har jeg vært på oppdretter seminar med påfølgende styremøter. Det var en veldig trivelig og lærerik helg! Så bra at klubben klarte å arrangere dette, det er så fint både å møtes og lære av andre. Stor stas og utrolig koselig!  Og stor stas er det å få Årets Rallylydighets Cairn 2019 og Årets Agility Cairn 2019 plakketene og diplomene!

STORT grattis til fantastiske Thea og Hector, juhuuu! 🙂

IMG_2045

 

IMG_2047

Hector og Gry trener også Rallylydighet og her er en artig snutt fra siste treningen vi var sammen på 🙂

 

CRUFTS!

Det går ikke så fort i blogg-svingene her om dagen, vært litt sånn heftig og begeistret på jobb sjø:-) Men i mars var Ellen, Mia og Melissa og jeg i Birmingham og fikk oppleve Crufts!  Hadde trodd vi skulle handle en urmasse, men med det utvalget vi møtte der så ble omtrent handlingslammet:-)  Tror jeg bare kjøpte med et nydelig Cairn Terrier sjal, verdens beste trimmestål til Gry og meg – og en liten bursdagsgave til Emma:-)

IMG_0427

Ellen og jeg reiste ned til Oslo på torsdag formiddag og plukket med oss Mia og Melissa fra Gardemoen. Har dro vi videre via København og deretter direkte til Birmingham. Vi hadde på forhånd sjekket litt og blitt anbefalt å dra direkte istedet for å ta toget fra London. Ikke så mange fly-avganger men er man tidlig ute så går jo det bra.

Vi møtte snille Paulina som ventet på oss ved bagasjen, tror det var veldig bra for vi skulle inn i noen slike rare shuffel-train eller hva det nå kalles. Tror ikke vi hadde skjønt det sånn med en gang altså:-)

På toget inn til Crufts fredag – og ei som er i shoppinga:-)

IMG_0156 IMG_0174V

Fredag var det terriere, må innrømme at jeg ble veldig overrasket over handlingen av noen få i Cairn Terrier ringen. Synes det var til tider utidig og ufint. Det var heller ikke så lett å skjønne hvem som var inne for det gikk ikke etter katalogen nødvendigvis:-) Det var også store forskjeller på type cairn og på hvordan de var nappet.

En av mine favoritter og nydelig handlet:-)

IMG_0160 IMG_0161

På lørdag var det gruppe 9, Ellens rase var fordelt i to ringer så vi valgte å følge med gutta boys. Her var det masse fine å se på men også her var det mye forskjellige typer. Det som var gøy var at pappaen til Ronjas valper var det også, så da fikk vi sett han «live». Nydelig hanne med gode bevegelser.

IMG_0245 IMG_0247

Det var utrolig mye å se på, men helt håpløst å få med seg alt. Vi var en tur innom AG hallen å så, veldig gøy å se de to beardisene som gikk da vi var der. Må da være søteste rasen altså:-) Så også på et HTM FVF program. Må innrømme at når jeg så dama på start med lilla paljettbluse og sikkert nærmere 70 år så var jeg veldig tvilende på hva vi skulle få se. Men makan til fvf de to gikk, beste jeg har sett ever, respekt altså! De hadde servietter istedet for pinne i luktdiskrimering-øvelsen. Må jaggu finne ut hva det var jeg var å så på:-)

Yorkshire Terrier stilte på små bokser! 🙂 Og denne karen i kilt, litt redd når han drev å bøyde seg men det gikk fint:-)

IMG_0243 IMG_0158

Søndagen skulle vi shoppe inne i byen, men vi var heller slappe og bleke om nebbet den dagen. Her er et bilde fra byen, vet ikke hvordan vi kunne glemme å ta flere bilder assa. Var en veldig fin by og masse å både kjøpe og se.

IMG_0252

Det var en veldig artig tur, lenge siden jeg har flirt så mye:-) Vi glemte pinkode på telefon, sperret et kort og surret med masse annet. Men alt lot seg ordne på 1,2,3 og litt vin:-)

Tone Kristiansen sitt bilde.

Hotellet vi bodde på anbefales, trivelig betjening og hadde satt en flaske vin klar til oss:-) Sentralt og greit var det også, se bare her🙂 Ble et helsikkes rotterace hjemover pga flyet fra England var forsinket så vi mistet flyet til Oslo. Men det har vi faktisk glemt alt om nå:-)

Snø!

I dag har Mia vært fotograf på tur og så her ble det 🙂

IMG_9379 IMG_9387 IMG_9391 IMG_9401

Hytta, lukket og låst altså!

Denne høsten har vi tatt et skikkelig skippertak på hytta (Harald tvinger meg altså, tror kanskje det er dyreplageri!! :-)) Men det føles fint å få fullført en del uferdig prosjekter –  i alle fall nå  når vi er ferdige 🙂 Og fint har nok de to 4 beinte i husholdningen også syntes det har vært. Pernille har vært små-umulig når vis skal dra hjem,  vil alltid forsøke å lokke oss opp bakken igjen istedet for å komme til bilen (lille skjithunden vår:-)) Tror de synes det er så fint å kunne gå løse hele tiden og de elsker å gå å snuse rundt hytta. Og ikke minst turene som vi har tatt rundt, her er noe bilder fra helga. Beste tur-kompisene mine 🙂

 

IMG_8859 IMG_8793 IMG_8777 IMG_8855 IMG_8790

 

 

Otere! :-)

Vi har hatt noen deilige sommerdager her hjemme og da benytter vi muligheten for å bade (og få god trening for hundene:-)) Thea gjør som hun alltid har gjort, dupper bare puppene neddi. Hun kan ta en kort svømmetur om vi kaster en for-kule ut foran henne, men noen lyst-svømmer er hun altså ikke 🙂

Ollie derimot ser ikke ut til å måtte ha noen grunn til å svømme, som sin mamma i den alderen. Kaster vi pinner så er det fabelaktig assa 🙂 Pernille og Hector har kommet dithen at det helst bør finnes en fin ball å hente der ute. Pernille kan da holde på så lenge som vi bare gidder å stå å kaste de ut til henne 🙂 Kan se at hun blir lettere kokko i øyene etter hvert 🙂

IMG_7238 IMG_7203 IMG_7249 IMG_7247 IMG_7240 IMG_7261 IMG_7244 IMG_7216 IMG_7233 IMG_7220

Hytta!

Forrige helg var vi på hytta med Adrian – det var et fortryllende vær lørdag. Hundene elsker Adrian, Thea vil gjerne sitte med han mens Pernille vil gjerne at han skal leke med henne. Artig å se hvor godt de trives sammen:-)

IMG_3324 IMG_3323

På lørdagen var været så deilig at vi gikk to skiturer sammen – og Pernille la seg i snøen i stedet for altanen da vi satt ute (ikke Thea da:-))

IMG_3309IMG_5397

Thea har sovet i gyngestolen med håret på 🙂

IMG_5440

Pernille som skuer ut over sitt rike. Hun er blitt veldig flink til å bare sitte å se og ikke finne på jækelskap:-)

IMG_5424 IMG_5413

På ski!

IMG_3318 IMG_3307

Påska 2017

For en påske vi har hatt! Trodde det skulle bli litt styr med 5 voksne og 3 hunder på ei lita hytte men det var bare koselig 🙂 Lange deilige frokoster hver dag og ingen hunder som tigger ved bordet altså 🙂

IMG_3238

Når vi spilte spill så var ingen stoler ledige 🙂

IMG_3231

Ute i «hagen» fikk vi jevnlig besøk at reinsdyret  så vi måtte se litt før vi slapp ut bustetrollene 🙂

IMG_4909

Ville man ta seg en ettermiddagslur så trengte man aldri sove alene, det var alltid en liten rompe som ville trykke seg inntil deg 🙂

IMG_4947

Når vi gikk på skitur så var det med tre glade stuttbeinte, Thea syntes tidvis at det var litt sånn gørt å gå så langt, men da gikk vi heller litt roligere så hun kunne få gjøre viktige ting som å tisse og snuse litt 🙂

IMG_3252 IMG_3242

Mor og datter, litt skummelt at de ligger på skinnfellen ved ovnen om kveldene for vi snover i de. Ikke så ulik Grevinnen og hovmesteren 🙂

IMG_4960 IMG_3258

ikke bare vi mennesker som liker å sole oss:-)

IMG_3245 IMG_3261

 

Snøfri Påske!

Vi har fått en snøfri påskehilsen fra Milo med familie og kan ikke annet enn å misunne de litt. Det kan godt være masse snø på fjellet men all snøen her hjemme kan bare smelte bort fort for min del 🙂

Søteste Milo:-)

Milo påska 2017 søt

Milo 3 påska 2017 Milo 2 påska 2017 Milo påska 2017

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter