Det lønner seg å gå på Labbetusstur! :-)

Labbetussturene vi gikk i sommer gikk til forskjellige topper i Bardu. De som vil kan melde seg inn på www.utitroms.no og registrere antall turer der. Dette har noen av oss gjort, og idag har jeg hentet kruset mitt som jeg fortjent etter å ha besøkt 8 forskjellige topper (og da selvfølgelig også betalt en liten avgift på 100,-) 😀

Det som var ekstra moro er at Tove Liland som har vært med på hver eneste Labbetusstur sammen med sin sønn Tommy, tross at de ikke har hund selv, vant premie for beste bilde! 🙂 Dette er vinnerbildet som av bildejuryen i Bardu Fjelltrim 2012 ble kåret til årets fjelltrimbilde! 🙂

Gratulerer så masse til Tove som nå kan nyte dette pene bildet av Tørrfurua, meg, Fanny, Delta, Lotta, Selma og Tommy i en flott forstørret versjon! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *