Intro i klikkertrening INNENDØRS! :-)

Har du hørt om klikkertrening men ikke helt sikker på hva det er? Har du lyst til å få en intro og få et lite innblikk? Introen gir deltakerne innføring i hvordan man tenker og trener «klikkersk». Det vil være en teoridel, en kort demostrasjon og deretter trening av egen hund. Hunder i alle aldre kan delta (også valper :-) ) Alle vil få klikker utdelt, men godbiter/leker til egen hund må medbringes.  Denne gangen er det innendørs :-)

Dato: Teori tirsdag 12 februar 18:00-19:30 Praksis søndag 17 februar 13:00-14:30

Pris kroner 400,- Pris observatør 150,-

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter