Crazy DogLady :-)

Familie og venner har uten tvil skjønt tegningen og aksptert at jeg er en rødvinsglad CrazyDogLayd for julens gaver og bursdag hadde høy HUNDfaktor 🙂 Her er noen av «hundegavene» 🙂

Her er min nye nattbukse, fra H&M og med masse fine hunder, pefekt!

Og her er min nye fine pengbok, flybåret fra Stockholm og hadde iflg giver ropt «Tone» 🙂 Den er perfekt «Harry» og æ digge den 🙂

Her er min nye pute til bobilen, passer perfekt i farver og har tre hunder på og er flybåren fra Tallin (!) (ble veldig dårlig bilde, men det blir å passe helt fortreffelig! 🙂

Her er en snedig gave som jeg skal ha med meg når jeg er på kurs og treninger slik at jeg er kan være «alltid beredt» 🙂

Fra min døtre fikk jeg i pakken et kart som viste veien til en kurv som jeg har fått montert på den nye sparken for å ha bæsjeposer i. Kurven var fylt med sjokolade og vin slik at jeg hadde alt jeg trengte for en fin tur + en boks med rosa maling slik at kurven kunne males i ekte DogdiggersRosa 🙂 Rosa fleecegenser og sokker med hund på fikk jeg naturligvis også 🙂 Har verdens beste folk i rundt mæ og kan bare konkludere med at de gale har det godt 🙂

2 tanker om “Crazy DogLady :-)

  1. Jeg er litt redd for at vi er på tur å bli rape gale, jeg vet hva jeg tenkte om slike som oss før 🙂 Men det er jo heldigvis veldig mange av oss 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *