Hver gang vi møtes… :-)

I helga har 6 Cairn Terriere og deres eiere møttes på litt trimming, trening, kos og eting 🙂 Nå tror jeg at det var bare en Cairn Terrier som ble helt ferdignappa (Lisbeth og Sofus er i grunn i en klasse for seg selv :-)) mens lille Eddie var noen få hår i fra å bli helt ferdig. Vi andre får gjøre litt lekser hjemme tror jeg 🙂 I alle fall så ble det en veldig trivelig dag som gikk så alt for fort 🙂 Det er veldig hyggelig å møtes på denne måten så lurer på om vi bare må ha et sommermøte også 🙂

Her er noen av bildene som Yvonne har tatt, takk og lov for at hun alltid sørger for at vi har noen fotografiske minner av våre hundesamlinger. Hun fortjener i grunn en premie! 🙂

Først ut er Eddi, deretter en Kompis som faktisk er litt lei napping assa, så Nina, Eddie og Andre i dyp konsentrasjon 🙂 Så er det jeg og Chanti som absolutt ikke så noen grunn å stå på plattform før han fikk en rosa fristelse (det er gutten sin det :-)) Da gikk han rett opp 🙂 Så er Sofus, Aslaug og Lisbeth – som viser fine tendenser til å ha knekt nappeDaVinciKoden, hvilket er veldig bra for gruppa 🙂 Til slutt er det Thea og jeg som viser hvordan vi kan lett få fram «pausestilling» ved hjelp av plattformtrening.

 

2 tanker om “Hver gang vi møtes… :-)

  1. Helt enig! Og jeg lurer på om du må være sjef napping, du har jo full kontroll på «koden» 🙂 Trodde Thea var rimelig ok, men så i dag at vi hadde jo masse igjen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *