Drømmer om sommer..

Tross at det fortsatt er godt med vinter (og med den mengde snø som ramler ned hver dag så ser det ikke ut som om at det blir sommer med det første..) så har vi begynt å planlegge sommerens Labbetussturer :-) I 2012 gikk vi 8 ulike toppturer; Brudesløret, Tørrfurua, Skjellhaugen, Holtet (via Krogstadskaret), Blåbergenden, Sjupynten, Johaugen og Strømsørstien. I 2013 så satser vi på 10 toppturer, dato kommer etterhvert men vi regner med å starte så snart som løypene er åpnet :-) Alle som har lyst å bli med oss på Labbetusstur – både med og uten hund – er hjertelig velkommen! :-)

Dette er toppturene vi planlegger for 2013:
1. Brudesløret
2. Tørrfurua
3. Sjupynten
4. Johaugen
5. Strømsørstien
6. Skjellhaugen
7. Holtet (via Krogstadskaret)
8. Gammelsætra – ny
9. Orta – ny
10. Skardvatnet – ny

Turene er rangert slik at vi begynner lett og øker vanskelighetsgraden etterhvert. Info om de ulike toppturene finner dere på Ut i Troms og her kan man også registrere seg for å få registrert toppturene. Går du minst 8 ulike toppturer så får man kjøpt krus hvilket selvfølgelig er kjempestas :-)  Det er ulike motiver for hvert år, og slik såg det ut i 2012: 

For å gi litt inspirasjon så kommer her noen bilder fra Labbetussturene i 2012 :-)


Vi gleder oss til mange flotte (og litt slitsomme..) toppturer til sommeren! :-)

2 kommentarer til Drømmer om sommer..

  • Det ser så koselig ut på bildene så regn med mæ! :-) Husk at vi må starte tidlig for jeg er borte i hele juli :-) Masse turerer i juni og august :-)

  • Emma sier:

    Vi starter så snart vi kan! 😀
    Har jo helt til oktober (mener jeg) på oss, så vi skal nok rekke alle skal du se :-) Dessuten så springer du jo lett som en fjellgeit oppover, kontra noen av oss andre som har litt dårligere kondis – men som til gjengeld skremmer bort alle slags ville dyr i nærheita med all pusting og pesing! :mrgreen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter