Neste tur – Matberget!

Igår gikk turen til Sjupynten, og her er bilde av gjengen på toppen 🙂

Neste Labbetusstur blir torsdag 22 august kl 18:30 og da går vi til Matberget.

Adkomstvei: Parkering ved gården Kildal på Storbekkveien. Plass til ca 4 biler. Gå gjennom tunnelundergang under E6 og følg merking opp til skogkanten. Herfra går stien først på skrå opp og sørover i ca 150 m før den svinger nordover og går i relativt slak/jevn stigning på skrå opp og nordover i Alen.

Vanskegrad: Lett

Traseé: Turen følger sti merket av UL Freidig – ”Buveien Kildal-Rydningen.” Merkingen er i form av kutta (røde) veistikk. Matberget ligger på buveien mellom Kildal (Storbekkveien og Grenan) De gamle buveiene er stier/trakk som husdyr ble drevet til og fra utmarksbeite, i forbindelse med jakt og fiske og som turstier for øvrig. Kildal – Matberget – Skardbakken – Rydningen. Stien passerer følgende  bekker: Øybekken, Storbekken og Vetlbekken.

Mer om turen kan du lese på : http://telltur.no/arkiv/2250

Alle som har lyst til å bli med er velkommen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *