NKK Harstad og Pretty Pernille!

I dag har vi vært i Harstad på NKK utstilling. I år som i fjor var det litt tungvindt med parkeringen,  i år gikk det imildertid fort å få parkert – men til gjengjeld fikk vi morgentrim i form av en skogsti fra parkeringen til hallen 🙂 Inne i hallen var det veldig fult og der vi sto var det ingen muligheter til å varme opp hundene før de skulle i ringen. Ikke helt optimale forhold, men dog fint å få være innendørs på denne tiden av året.

I år var det 18 Cairn Terrier så rasens popluæritet ser ut til å være stigende her oppe i Gokk!  11 flotte tisper og 7 fine gutta var kjønnsfordelingen. Var ikke særlig høy i hatten der vi sto å venta, særskilt for jeg var smertelig klar over at jeg hadde klart å ta alt for mye på selv snutepartien, gudene må vite hvordan jeg klarer å få slikt til?   Men lekkerbisken Pernille ser ut til å sjarmere stort sett alle dommere jevnt og trutt og hun blir rangert som nummer 2. Skulle gjerne ha hatt med oss certet og masse titler men kan ikke annet enn å være fornøyd med dagen, hun er vår lille superhund 🙂 Og så var det jo så fine trøstepremier!! Rosa støvler! 🙂

Her er kritikken:
Harstad 05.10.2013 NKK, Åpen Klasse, E, 1, CK, ReserveCERT, 2 BTK, CACIB,  Irina Poletaeva 
Correct type & prop. Feminint head, lovly expression. Sissor bite, exellent outlines, very vell ang, sound movment, harsh coat.

 

Utover Cairn Terrier ringen så var det kun Anita og Torstein vi fikk sett på – og en liten titt i Beardis ringen. Emerik og Fabian tedde seg veldig fint og var begge nydelige å se på. Søstra Pepsi sto som en dronning og er på tur å bli en veldig vakker Beareded Collie dame:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *