Gratulere med dagen Pretty Pernille <3

I dag fyller vår rampejente Pernille hele 3 år! Det er så rart hvor fort tiden flyr, føles i grunn enda som hun er valpen i huset. Dagen er blitt feiret slik hun drømmer om, med pakke med to nye BALLER («Oh my doG» sa ho :-)) og litt trening ute på gården. Harald hadde bygget agility slalom til meg i julegave så hun fikk prøvekjøre denne :-) Vi har mye trening igjen før slalomen sitter men denne fantastisk flotte gaven vil gjøre at vi kan trene når det passer oss – så TUSEN TAKK HARALD! :-)

Må også nevne gaven til hundene fra Tante Grethe, hun hadde funnet nisse pipballer som til og med Thea digget (kanskje jeg kan endelig bruke noe annet enn grønne Europrisballer til henne) :-) I alle fall her er bursdagsjenta vår <3

2013 jula 2 016

 

2013 jula 2 001 2013 jula 028

 

3 kommentarer til Gratulere med dagen Pretty Pernille <3

 • Marit Jacobsen sier:

  Gratulerer med vel overstått til Pernille – heldig som fikk pakke på dagen

 • Tone sier:

  Hei Marit! Tusen takk! Tror i grunn at ei treningsøkt er alt en klikkerhund drømmer om :-)

 • Marit Jacobsen sier:

  Det kan du nok ha mye rett i. Det er vel ingen som er tungbedde i heimen din :)
  Her i gården har det gådd endel i «søk i bygg» i jula – dels for å variasjon for hundan, dels for at det gjør dem lykkelige og slitne – de får springe, søke, halse og leke med figurantan. Dels for at vi har hadd løpetid, og frustrerte Rocco har fått ut mye overskudd med å få bruke hele registeret sitt med ovennevnte. Bare et par dager igjen nå så er det over for denne gang!
  Snar på tide å ønske Godt Nytt År til alle fine damene i Bardu :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter