Luktdiskriminering

Har gått å siklet litt etter disse fine lukt trenings-brettene som man finner på blant annet Spesialsøk sin side, så det ble til at jeg sprang på Domus å kjøpte disse glassene 🙂

2014 februar 2 021

Hvilket har forenklet oppgaven med å lære mine hunder hvilken te jeg liker. For jeg har prøvd OG blitt sur før 🙂 Nå får de nemlig ikke flafret på Te-posen så nå blir den verken plukket opp eller våt 🙂 Tenker at når vi får tid til å trene et par økter til så vil de ha full kontroll på å kunne markere hvilken glass som er riktig. Deretter kan vi øke kriteriene med å med feks å ha godbiter i de andre glassene 🙂  Vet ikke helt hvordan man ideelt sett bør gå fram, men får enten lære mens man går eller spørre fagfolket 🙂

2014 februar 2 010

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *