Hipp hurra for B-kullen som har bursdag idag!! :-)

I dag fyller B-kullen 4 år!!:-)
Gratulerer så masse til alle sjokoladebollene våre, og et ekstra grattis til husets bursdagsbarn Lotta <3<3<3 Vi har feiret med en flott tur i vinterland, og bursdagsbarnet var mer enn fornøyd over å få springe å leke i snøen! 🙂 Stjal hansken min gjorde hun også, men siden hun tross alt har blitt 4 år og tross alt snart må regnes som voksen, så kom hun tilbake med den etter litt slevjing, biting og herjing 🙂 Dessverre ingen bilder etter kveldens tur (var mørkt ute, men hva gjør vel det når det er måneskinn? :-)) så dere får nøye dere med noen gamle bilder av bursdagsjenta (og søskene hennes) 🙂 gosta-jenny-lotta-gunda-barbro-bosse-bea-dennis-30-dager-042 lotta-30-dager-016

lotta_mai2010_tromso lotta-svommer-m-dummy

delta-og-lotta1 vakker-lotta

lotta-bosse-59-dgr-030 dennis-og-lotta

barbro-lotta-bosse-gunda-gosta emma-gosta-bea-lotta-gunda-dennis-30-dager-034

Påske Bardu hund 280313 Lotta lek4 Påske Bardu hund 280313 Lotta lek2

Påske Bardu hund 280313 Lotta lek3lotta5

lotta_yvonne Lotta-johaugen-aug12

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *