Thea 1 premie med HP på blodsporsprøve i dag

En av sommerens mål var at Thea skulle bli Norsk Viltspor Champion og det virket som en veldig god ide å melde henne opp til prøve nå allerede i juni. Hadde jeg vist at det skulle «pessregne» hele tiden så hadde jeg nok ventet til etter ferien. Jeg bruker vanligvis å klare å se positivt på det meste, men må innrømme når det har høljet ned i hele dag så hadde jeg lite tro på at vi kunne snappe til oss tredje 1 premien nå i dag. Men det er ikke lov å trekke seg, så med positiv oppbacking fra både venner og familie så satte vi oss i bilen å dro.

Ikke særskilt høy hatten da vi kom fram, men hadde hengt spor-sela på bur-døra og så når Thea kom ut at hun var klar for dyst.  En god følelse å ha i kroppen ved sporstart.

Start og første vinkel gikk som smør, i vinkelen uten blod så er vi ved en bekk hvor jeg ser det er en stor stein som fint kan brukes til å komme over bekken.  Ser at Thea utreder og står i ro til hun igjen ligger godt i lina (for vi skulle ikke over bekken som jeg antok vi skulle:-))og fra da av så er det bare å gå etter henne straka veien rett gjennom sårleie og hele veien til sporslutt. Fy fader for flink hund :-)

Her er kritikken/Dommerens kommentar: 1 Premie med HP

Thea utfører et særdeles godt sporarbeide. Holder passe tempo. Ved sportap søker hun i området til hun får treff. Viser særdeles god vilje og konsentrasjon. Thea viste i dag under vanskelig forhold med styrtregn utmerkede sporegenskaper. Et trivelig bekjentskap

Sportstart:    Utmerket
Tempo:            Utmerket
Tapsarbeid:   Utmerket
Konsentrasjon/vilje: Utmerket
Arbeidsmåte: Utmerket
Helhetsinntrykk: Utmerket

Så nå kan vi søke om den snugga fine tittelen Norsk Viltspor Champion! Må innrømme at jeg er veldig stolt over Thea, dette har hun måtte fikset selv, vår lille superhund :-)

Ikke det beste bildet av Thea men det var slik vi begge så ut da vi kom hjem, våte til skinnet. Hadde tatt meg skifteklær, men fant ut at man kan ikke skremme folk med å starte å kle av seg alt så det ble med nye sokker, sko og genser  – var bare å kjøre hjem lykkelig i søkkvåt bukse :-)

2014 19 juni 008

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter