Morskjærlighet

Morskjærlighet er å ligge utenfor kurven å passe på gutta dine når de sover luren sin ute for første gang <3

IMG_9863

Pernille har virkelig imponert oss i mammarollen. Hadde trodd at hun som i grunn er veldig barnslig og rakkarjente selv ville slurve litt med morsrollen. Men der tok jeg grundig feil, for hun har vært en fabelaktig mamma. Flink under fødslen, navlet de rolig og fint. De første dagene gikk hun under navnet «Sølvpilen» fordi hun pilte ut og inn så fort hun kunne når hun måtte tisse :-) Hun har lekt med hver eneste valp i timesvis og kommer de ut i trøbbel ovenfor en av de andre to voksne hundene så forter hun seg å dytte de vekk. Jeg trodde at hun kanskje ville gå i Thea eller Maja fordi de snakket til valpene hennes, men hun var bare ute etter å få valpene vekk fra en mulig skummel situasjon for en liten valp. Avvenning fra pupp har hun også gjort helt selv, vi har ikke måtte blande oss inn i noe. Ikke en gang har jeg sett at hun har vært lei av rakkarungene sine og nå når det er så varmt at de har vært ute masse så er hun stort sett sammen med de hele tiden. Når vi har gått tur og en av valpene ikke har fulgt med og blitt hengende etter så henter hun valpen selv. Hun springer bort å gir han en dytt og så springer hun etter oss men en liten rakkar bak :-) Flink liten mamma <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter