Labbetusstur nr 5 – Strømsørstien!

Onsdag 09 juli 2014 kl 18:00 går vi labbetusstur til Strømsørstien! :-) Vi tenkte at vi sku gå fra Strømsørgård til Solbu, så vi møtes på parkeringen i Strømslia. Her samkjører vi opp med halvparten av bilene til Strømsør, for å så gå hele Strømsørstien tilbake til Solbu igjen. Turen er 8 km og tar ca 2,5 -3 tim + kjøring :-)

Adkomst vei: Kjør ca. 23 km retning Altevatn.  Parkering i Strømslia ca. 100 meter etter skilt merket Solbu.

Traseé: Tursti- alternativ 1, avgang Solbu. Følg tydelig sti merket fjelltrim (rødt) og ”Fotefar mot Nord”. Kryss Strømslitverrelva og følg merking videre til skogsbilvei. Herfra går stien i overkant av gammel steintipp til høydedrag med flott utsikt over dalen. Deretter snor stien seg i ulendt skogsterreng frem til turens høyeste punkt, Tihumpen, 449 moh. Ca 5 km. Her er posten satt opp. Stien går videre til Strømsør fjellgård (ca. 3 km).

NB! Merk at vi går motsatt vei – fra Strømsør fjellgård til Solbu!

Alle som har lyst til å bli med er hjertelig velkommen, både med og uten hund! :-)
Vil også minne dere på om å registrere turen på www.telltur.no.

tihumpen060913_alle utsikt_tihumpen

2013: Labbetusstur til Tihumpen i flott høstskrud :-)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter