Alle valper flyttet hjemmefra..

Vi har hatt en fantastisk tid med valpene men nå er alle sammen flyttet hjemme, og det til tårer og snørr for hver enkelt av de små rakkarungen :-) Man blir så glad i de fra det øyeblikket de blir født, man vil ikke annet enn å ta vare på de og pjuske med de. Samtlige kryper inn i hjertet og alle med sin egen personlighet – det er rett og slett magi å få følge et valpekull på denne måten. Her er noen av siste bildene jeg har av flere sammen :-)

IMG_9879  IMG_9907 IMG_9908

Må også vise tatoveringene til Maria, Lillebror (Malvins) mamma – hun har fått tatovert Nala og Sunny på skuldrene sine. Veldig fine tatoveringer og må nok definitvt komme inn under punktene hva en «CrazyDogLady» kan finne på å gjøre :-) Må også legge med et bilde av Lillebror som bet seg fast i fletta til Mia – hår er snadder å bite på :-)

IMG_9910

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter