Labbetusstur 6 – Gammelsætra! :-)

Vet at det er sommer og knallvær for tiden og at folk gjerne er på ferie,  men vi prøver no likevel :-)

Neste labbetusstur blir mandag 14 juli kl 18:00 og vi går da til Gammelsætra :-) Dette er en relativt enkel tur på ca 6,5 km t/r som tar ca 2 timer. Er veldig hyggelig da det på Gammelsætra er satt opp skilt som sier litt om plassen :-)

Adkomstvei: Ca. 2 km nordover fra Setermoen sentrum tar du av fra E6. Kjør over Spongabrua og sving til venstre. Kjør forbi NAF/glattkjøringsbanen og rett etterpå så ligger det en parkeringsplass på høyre side. Samme parkering som når man går opp Holtet via Krogstadskaret :-)

Alle er velkommen – både med og uten hund! :-)

Labbetuss4_gammelsæatra2 Labbetuss4_gammelsæatra3_line

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter