Labbetusstur nr 7 – Røddalshytta! :-)

onsdag 13 aug er det Labbetusstur nr 7, og da går vi til Røddalshytta :-) Vi går kl 18:00 og regner med at turen tar ca 4 timer t/r. Alle som har lyst til å bli med er hjertelig velkommen! :-)

Adkomstvei: fra Setermoen, kjør E6 sørover(mot Narvik) til skilt Bones/ Polar Zoo. Det er mer eller mindre samme kjøretur som til turmålet Storkletten, bare litt lengre. Ta av E6 og følg fylkesvei 161, ca 12 km til du kommer til Bones/ Budalsbrua. Her skal du ta av til høyre rett før Budalsbrua og følge merking langs elveveien som tar oss til Løa og P-plass som er startpunkt.

Trasé: Det starter med to motbakker av middels tyngde før det flater en del ut innover. Her går vi et stykke før vi treffer siste motbakke på turen, den er også den lengste og tyngste. Men fint overkommelig for de fleste. Det er skogsbilvei helt til toppen av denne siste bakken. Fra toppen av denne bakken flater det helt ut inn til hytta. Det vil bli merket med røde merkefliser fra enden av denne veien og frem til hytta.

Her kommer noen bilder fra forrige labbetusstur som da gikk til Gammelsætra :-)
050814_gammelsatra1 050814_gammelsatra2

050814_gammelsatra3 050814_gammelsatra4

050814_gammelsatra5 050814_gammelsatra6

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter