Labbetusstur 8 – Røddalshytta! :-)

Vi prøver igjen! :-)
Mandag 18 august kl 17:30 går vi til Røddalshytta og vi regner med at turen tar ca 4 timer t/r. Alle som har lyst til å bli med er hjertelig velkommen! :-)

Adkomstvei: fra Setermoen, kjør E6 sørover(mot Narvik) til skilt Bones/ Polar Zoo. Det er mer eller mindre samme kjøretur som til turmålet Storkletten, bare litt lengre. Ta av E6 og følg fylkesvei 161, ca 12 km til du kommer til Bones/ Budalsbrua. Her skal du ta av til høyre rett før Budalsbrua og følge merking langs elveveien som tar oss til Løa og P-plass som er startpunkt.

Trasé: Det starter med to motbakker av middels tyngde før det flater en del ut innover. Her går vi et stykke før vi treffer siste motbakke på turen, den er også den lengste og tyngste. Men fint overkommelig for de fleste. Det er skogsbilvei helt til toppen av denne siste bakken. Fra toppen av denne bakken flater det helt ut inn til hytta. Det vil bli merket med røde merkefliser fra enden av denne veien og frem til hytta.

Vel møtt! :-)

Igår gikk labbetussturen til Matberget og tross at vi slapp regn akkurat da turen gikk, så var kanskje ikke utsikten den helt beste :-) Men fin tur likevel :-) Takk for laget folkens! :-)
130814_matberget1 130814_matberget2 130814_matberget3 130814_matberget4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter