Urettferdig! :-)

Mens noen får gå på kurs og noen skal på show så må Ollie vaske opp koppene og Hector blir frastjelt snopet sitt!! 🙂 Livet er ikke helt rettferdig assa 🙂

Oliie oppvask hector og flask to flash og hector

Vi har nesten helt bestemt oss for å ikke dra til Sortland, hadde vært veldig artig å stille Hector også på valpeshow men man rekker ikke over alt man drømmer om å gjøre. Så det må nok bare utgå denne gangen 🙂 Vi får jo masse nye muligheter i de voksnes rekker neste år.

Ellers så har Pernille fått løpetid, har merket at hun var litt «cookie» den siste tiden. Det er ikke greit for jentene med disse hormonene. Pernille blir litt bråkete dagene før og ganske så melakonsk akkurat når hun starter løpetiden. Det som er veldig bra er at når hun har startet nå så blir vi ferdige til NKK Harstad, kommer aldri til å stille Pernille med løpetid flere ganger for hun «synger» ikke da «walking down the street, singing yeah yeah» men mer «livet er for kjipt» 🙂

 Maja på sin side er skinndrektig og har en rad med hengepupper. Til Haralds store ergelse så driver hun å graver grop i hagen for å ha plass til Skybert-valpene sine. Hun er ikke noe vakkert syn når hun har vært ute i regn og gravd sand for å si det slikt. I tillegg så mister hun pels, skybertvalpene skal jo finne fram – så hun ser ikke ut i måneskinn 🙂

Her er et bilde fra helga da vi var i Kiruna 🙂

2014 ut på tur kiruna 009

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *