Bardu Martna og Bardu Hund!

At Bardu Hund har stand på Bardu Martna er en veldig trivelig klubb-tradisjon og ikke minst en ypperlig mulighet til å få trent hund i et miljø hvor det både er mange hunder og mye som skjer. Nå rakk jeg ikke å trene så mye, men det var en veldig koselig dag – i år som i fjor. Silver Hundemassasje var også på plass, tenker at vi er veldig heldige som har Anne Marie her i bygda og kan få hjelp ved behov. Gry var også med lille Hector som både fikk hilst på andre hunder, trent og masse fin miljøtrening, hvilket han tok på strak labb 🙂

Alle bildene er tatt av Yvonne Andreassen Det finnes forøvrig flere bilder på Bardu Hunds sin FB side 🙂

Yvonne Tove Line og Hilde martna

Yvonne Martna Silver hundemassasjeYvonne Else og Hector Yvonne martna NukaThea demostrer nesearbeid, Y. Andreassen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *