Hector på helgebesøk :-)

IMG_1194IMG_1123

I helga har vi hatt helgebesøk av Hector og vi har virkelig koset oss. Makan til grei kar skal man lete lenge etter. Har begynt å kalle han Lille-Prinsen for han er så snill og medgjørlig hele tiden. Han var veldig lykkelig og vill akkurat da han kom og da ba Pernille han om å roe seg, opplever at hun er litt redd for ungene skal råke uklar med øvrigheta i huset 🙂 Men når hilsesermonien var over så merket vi ikke at vi hadde en ekstra hund i huset. På fredagskvelden så tror jeg kanskje Maja lurte litt på om vi virkelig skulle ha den lille saken hele tiden liksom 🙂

IMG_1115

men på lørdagsmorgen så inviterte hun både til lek og moro. Hector synes Maja er så spennende og skummel på samme tid at når hun klasker forlabbene foran å sier «Skal vi leke da!!!» så blir jækla spennende 🙂

IMG_1158 IMG_1177

Harald gjør som alltid når han er med Hector, løfter han opp, kysser, pjusker og duller. Og Hector elsker det og kan ligge i timevis å bli klødd på 🙂

 IMG_1109 IMG_1113

 Heldigvis klarte han å bevise at han er valp, jeg liker jo rampunger veldig godt så det var bra at han gjorde litt pøbelstreker ila en hel helg. Stolt bestemor! 🙂 (mens mora virket å være litt betutta :-))

IMG_1105

Her er noen bilder fra turen på søndag, fabelaktig fin fyr! 🙂

IMG_1237IMG_1247IMG_1206

 IMG_1208 IMG_1210 IMG_1214 IMG_1160

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *