Prince på besøk :-)

Da har deilige Prince vært på besøk hos oss en dag. Kjempeflott liten ulldott som snek seg rett inn i hjertene våre 🙂 Spesielt Per-Eirik ble nok ekstra forelsket siden Prince i en gang fann ut at Per-Eirik var mannen med stort M, så hos han var det trygt å være.. Så Per-Eirik satt hele kvelden på gulvet sammen med Prince igår 🙂 Snakk om kjærlighet ved første blikk!! 🙂

princeligger

Prince sku egentlig omplasseres, men hans eiere har vært å hentet han hjem idag igjen. De har besluttet seg for å prøve litt til ihht allergien (det finnes jo middel som man kan smørre på hundene og som kan hjelpe) – de klarte rett og slett ikke å kvitte seg med han.. Og det skjønner jeg! Den hjerteknuseren!! 🙂
princehjemmeligger

Her er ihvertfall noen bilder av lillegutten 🙂
lekerhjemmemus
Prince hjemme hos seg selv. Å leke med musen er gøy! 🙂

princehjemmehighfive
high five! 🙂

fannysnuseprins1
Prince møter Fanny for første gang.. Skummelt..

fannysnuseprins2
Fortsatt litt stor i øyan, men litt nyskjerrig for å se hva Fanny faktisk er for noe monster..

fannyprinceleker
Etterhvert så går det faktisk ann til å leke sammen med «monsteret» og 🙂 Ihvertfall så lenge som at Fanny holder seg relativt mye i ro 🙂

princeserpakalle
Prince studerer hva de store gutta gjør..

princehososs
Går det ann til å være noe søtere da?! 🙂

Én tanke om “Prince på besøk :-)

  1. Howdy just wanted to give you a quick heads up. The words in your post seem to be running off the screen in Internet explorer. I’m not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The layout look great though! Hope you get the issue fixed soon. Cheers

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *