Ollie! :-)

Det slår meg for hver dag at det blir hårda bud når lille Ollie skal bo hos Melissa og Markus igjen:-) Hun er en veldig enkel og deilig valp å leve med og har krøpet langt inn i hjertet mitt 🙂 Alltid blid og lykkelig, til tider litt for glad synes Maja og Thea på morningene – men de sukker bare oppgitt å prøver å unngå å bli rundsleika.

Vi har ikke fått trent så mye, men når vi trener så er hun entusiastisk og ivrig. Hun sier også i fra om jeg legger lista for høyt for henne, veldig søt og helt fortvilt i øyene over at hun ikke får til med en gang. Så langt har vi i hovedsak med utgangstilling, gå-med-kontakt, boksen, sitt, ligg, stå, hopp over hinder (bare en planke), plattform, snute og potetarget. Hun tar ting fort og jeg burde ha tatt meg bedre tid til å trene med henne. Men køa er lang her i huset så de får bare noen få minutter hver av og til 🙂 Hun viser gode evner til å generalisere og opplever henne som miljøsterk. Er veldig imponert over at hvor lang avstand hun kan ut til potetargeten, det vitner om at Markus og Melissa har gjort et godt grunnarbeid. Det er i grunn ren lykke å få jobbe med unge hunder som bare bobler av treningslyst og engasjement, kjenner at jeg smiler og koser meg over denne lille sjarmerende skapningen. På mange måter veldig lik sin mamma, men langt mer enklere og harmonisk som valp og unghund – Pernille var en skikkelig rakkarjente i den tiden 🙂

Ollie er også veldig glad i å være sammen med oss, helst helt inntil 🙂 Det er forsåvidt de andre også, men Ollie kan ligge oppe på nakken min eller presse den lille rompa si på tastaturet eller rett og slett egle seg inn på fanget selv når jeg prøver å si at vi har jo kost leeeenge 🙂 Prøver jeg å ta en dupp etter middagen så SKAL hun enten ligge sammen med meg eller leke med mora oppå meg. Bestemors lille elskling 🙂

Forrige helg var vi å tok bilder hos superfotografen Yvonne Andreassen, her er Ollie ca 10 mnd 🙂

DSC_3453 DSC_3475 DSC_3519 DSC_3470 DSC_3452 DSC_3507

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *