Vær gang vi møtes :-)

Vær gang vi møtes så har vi det bra!!  Nappingen som vanligvis er litt sånn kjedelig blir med ett veldig trivelig når vi står å babler og flirer :-) Vi startet i går klokken 11 og var glad for at Gry og jeg kjørte ned litt utstyr kvelden før for Honda`n var full – både av 4 cairn, bur, sjokolade, trimmebord og masse annet stæsj :-)

I perfekte lokaler var vi 5 gutta,  3 pur-unge – og tre tisper. Og kan ikke annet enn å bli imponert over hvor greit de tar det å bli samlet i et rom sammen. Litt sånn pistring til å begynne med, ungdommen kunne liksom ikke helst skjønne hvorfor man ikke skulle leke når man hadde klart å samle sammen leke-kompiser :-) Men det gikk fort over og samtlige tok alt på strak labb :-) Glemt å ta masse bilder, må innrømme jeg savnet Yvonne assa – hun har mye bedre «kåll» og orden på dette området :-) Her er i alle fall de tre yngste gutan :-)

IMG_2911   IMG_2920

IMG_2928

Guro hadde bakt nydelig banankake på morningen og med diverse annet snop så var det en fin blanding på spisebordet vårt. Leverbiter og skjelett-skisser var helt naturlige ting å ha på bordet :-)

IMG_2909  IMG_2908IMG_2915IMG_2918

En veldig trivelig og fin dag – den skulle bare ha vart enda lengre for syntes den gikk så alt for fort :-) En spesiell takk til Gry som ordnet med flotte lokaler for oss! :-)

IMG_2919IMG_2923IMG_2932IMG_2931IMG_2916    IMG_2933

 

 

En kommentar til Vær gang vi møtes :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter