Dag 6 – det væsker bittelitt fra såret

Idag når jeg kom hjem fra jobb så oppdaget jeg at det væsker litt fra såret. Ikke mye, og det ser i grunn bare ut som sårvæske. Men for sikkerhets skyld så vasket jeg no såret og så følger vi selvfølgelig med å ser hvis det blir dårligere. Skal ringe imorra for å bestille time for å fjerne stingene neste uke, så skal høre med veterinær da for sikkerhets skyld. Litt sårvæske er jo normalt, og så lenge hun ikke er rød, særlig hoven eller irritert i såret så regner jeg i grunn med at det går fint :-) Egentlig så bruker jeg å fjerne stingene selv, men siden vi uansett skal på kontroll så får de bare ta stingene og i samme slengen :-)

2015-04-29 18.31.53 2015-04-29 18.32.08

Ikke mye hevelse igjenn i kneet, og rent og pent sår tross at det væsker litt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter