Dag 11 – stignene er fjernet!

Idag har jeg fjernet de stingene som var igjen, og det gikk bare fint :-) Frøken Fanny er en dyktig pasient og ligger helt i ro når man skal gjøre slike ting så det er aldri noen problemer. Så siden hun vet at det bestandig venter en liten godbit til dyktige pasienter, så ligger hun helt stille frem til hun får klarsignal om at vi er ferdige.. :-) Siden stingene er tatt så slipper hun også kragen, noe jeg tipper hun er glad for :-)

2015-05-04 19.27.00 2015-05-04 19.28.46
Stignene er borte – alt vel! :-)

Igår var siste dagen med synolux, så nå er det ‘bare’ Rimadyl igjen. Det skal hun spise i 3-4 uker, dvs 1-2 uker til. På torsdag skal vi på kontroll hos veterinæren så da får vi høre hva de sier. Hun halter fortsatt, ikke noen forskjell i måten hun halter på i de siste dagene. Men jeg regner i grunn med at hun kommer til å halte en god stund fremover så.. Blir spennende å høre hva veterinæren sier, og hvis vi får noen øvelser vi kan begynne med for å trene henne opp. Foreløpig så er det bare korte tisseturer som gjelder, så tenker at det er noen som gleder seg godt til å få litt mer å gjøre.. :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter