2 uker siden frøken Fanny er operert :-)

Idag er det 2 uker siden frøken Fanny er operert og vi har vært på kontroll hos alltid like hyggelige og flinke Veslemøy 🙂 Fanny er bestandig veldig glad til å få lov til å være hos veterinæren (litt sånn frydefull spenning trur jeg, og så får man jo godteri til slutt..), så utfordringen var i grunn å holde henne noe lunde rolig.. 🙂 Ellers så syntes Veslemøy at såret såg veldig fint ut, men hun har en liten knepplyd når man bøyer opp kneet så hun sku ringe til Sortland i morgen for å høre angående det. Den kommer ikke hver gang og Veslemøy syntes at det var vanskelig å lokalisere helt hvor den satt. Hun sku ringe meg imorgen etter hun har snakket med Rune så får vi høre. I mellomtiden så koser Fanny seg med bein i buret sitt 🙂 For snop må man få når man har vært hos veterinæren – sånn er det bare! 🙂

2015-05-07 16.59.22

Ellers så kan hun nå få lov til å gå litt tur, noe jeg trur frøkna kommer til å sette stor pris på 🙂 Dvs hun skal jo da fortsatt ikke ha noe lange turer akkurat, men hun kunne få lov til å gå 10 min 3 ganger pr dag i rolig tempo og med i stramt bånd. Rolig tempo trur jeg ikke akkurat blir noe problem, for hun er som en støvsuger etter veien når vi skal tisse så.. Blir fint å få lov til å gå litt lenger enn tomtgrensa, enda turen fortsatt skal være veldig kort 🙂 Vi skal også begynne med litt ‘bøy og tøy’ av kneet. Rolige bevegelser mens hun ligger ned, ca 8-10 repetisjoner, 2-3 ganger pr dag. Det blir i grunn fint kjenner jeg. Synes det er greit å få gjort ‘noe’ med henne ihvertfall istedet for å ligge i ro 🙂 Spent på å høre hva Rune sier angående den kneppelyden imorra, håper at det er ‘normalt’ og at det ikke tyder på at ting er galt…

Regninga har vi også fått idag, og takk gud for at man har forsikring sier jeg bare 🙂 Vi har Agria til alle våre hunder, og har aldri hatt noen problemer når vi har måttet bruke den. Hele ‘oppholdet’ på Sortland gikk på 30833,- og forsikringen dekket 21626,- så da ble det 9208,- igjen for meg å betale. Ikke akkurat en billig affære, men verdt hver krone bare hun blir frisk igjen 🙂 Har forresten kjøpt Stride til henne også. Veslemøy anbefalte det da det er bra for leddene. Vi brukte jo det på Kalle og såg jo forbedring når han gikk på det. Og det skader jo ihvertfall ikke å få litt ekstra tilskudd så.. 🙂 Litt lettere hadde hun også blitt (vi passer godt på maten nå som hun bare er i ro..), og det er jo bra. Nå veide hun 33,6 kg, et kilo lettere enn når hun ble veid sist. Litt til ned i vekt tåler hun, så satser på at hun tar av seg et kilo til i løpet av våren/sommeren 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *