Labbetussturer 2015! :-)

Endelig begynner det å nærme seg noe som ligner sommer, og med sommeren så starter vi også opp med Labbetussturer! 🙂
Alle som har lyst til å bli med på Labbetusstur – med eller uten hund – er hjertelig velkommen 🙂 Vi skal prøve å få til 1 tur pr uka gjennom sommeren, datoer blir lagt ut etterhvert som det blir bestemt 🙂

290614_labbetusstur_holtet7 labbetuss 3 - Skjellhaugen

Dette er de turer som vi foreløpig har planlagt for 2015 (endringer kan skje :-)):

17.06.2015 Brudesløret
Matberget
Skjellhaugen
Johaugen
Holtet
Sjupynten
Strømsørstien
Gammelsætra
Orta
Blåbergenden
Stor-Ala
Rohkunborri nasjonalpark-Sørdalen

Minner også på at man etter turen så kan registere seg på www.telltur.no og være med i trekningen av fine premier fra Midt- Troms friluftsråd! Les mer om registrering og øvrige turmål i Bardu her: http://telltur.no/utitroms/bardu

Vi gleder oss til mange flotte turer i skog og mark også i år, og håper at mange blir med oss på tur! 🙂 Mer info om turene kommer nærmere turdatoen 🙂 Har du lyst til å se på bilder fra tidligere labbetussturer, så sjekk ut arkivet og ‘Aktivitet Labbetuss’ 🙂

2 kommentarer til Labbetussturer 2015! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter