7 uker og 1 dag etter operasjon

Idag er det 7 uker og 1 dag siden Fanny ble operert. Jeg må si at jeg synes det gjerne kunne gå bedre enn hva det gjør, men kan jo hende at jeg er utålmodig. Jeg synes at hun halter mer enn før igjen, og hun virker definitivt til å ha vondt. Hun reagerer rimelig kraftig når vi møter hunder på tur (knurrer og buster når de er på lang avstand) og knurrer til og med til unger hvis de kommer frem og spør hvis de får hilse på henne. Så hun har det definitivt ikke bra 🙁 I tilegg så har hun fått en kul på innsiden av kneet, og hun har en vridning av kneet når hun går.. Er egentlig tid før røntgen neste uke, men da er vi i Roma så det blir ikke før uken det igjen. Jeg er veldig spent på hva de sier, men frykter det verste. Det burde begynne å gå bedre nå, men jeg synes i grunn at det blir verre 🙁 🙁

2015-06-05 20.30.43 2015-06-05 20.31.26

Har prøvd å ta bilde av kneet for å vise kulen, og man ser den tydelig når man ser på kneet rett ovenfra. Det er også stor forskjell på det friske og opererte kneet, man både ser og kjenner forskjellen. Hadde dessverre ikke noen bilder på kneet i samme vinkel fra før så vanskelig å sammenligne med hvordan det har vært tidligere, men jeg mener bestemt at det ikke har vært slik før. Benjamin har fortalt at hun satte seg fast under tvbordet her en dag når de var hjemme, så mulig at hun har vridd kneet da.. 🙁 Kjenner at jeg gruer meg til vi skal ta bilder og hva utfallet da blir. Men får håpe at det bare er jeg som er hønemor og som må smøre meg med tålmodighet med at det tar tid. Fineste Fannyen min <3 I mellomtiden så får hun ta det rolig (får egentlig gå 30 min turer nå, men jeg har kortet de ned de siste dagene da jeg synes at hun halter mer), og tross at hun egentlig får gå løs nå også når hun ikke er under oppsyn iflg planen, så får hun fortsatt ligge i bur om natten og når vi er borte da jeg er redd at hun ellers kommer til å hoppe opp i sofaen. Nå er hun egentlig glad i å ligge i buret, og går ofte å legger seg der også når vi er hjemme, så sånn sett så går det greit trur jeg. Men er som sagt spent på hva de sier etter røntgen, og hva prognosen blir etter det. Krysser fingrene!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *