Lotta apporterer måke :-)

Idag trente jeg sammen med Kristin og hennes vakre cockere 🙂 Hun har vært så heldig å få tak i måker å trene på og Lotta var enda mer heldig da hun fikk låne den på en vannapport, og det å apportere måke er ikke noen sak assa! Bare moro synes flinkeste Lotta 🙂

Her er 3 små filmer av apporteringen. Kristin filmet med snapchat og da kan de vist nok bare være 10 sek (jeg kan ikke snapchat assa..) men absolutt bedre en ingen film 🙂 Det var også skudd før måken havnet i vannet, men skytter/kaster klarte ikke å filme samtidig, og like så greit var no det for frøken Lotta var så heit at vi måtte gå litt før hun faktisk fikk springe å hente den 🙂 Vi trenger MYYYYYE mer trening med å sitte i ro når skuddet går og dummyen blir kastet, men vi trener på og plutselig en dag så sitter det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *