U.A.!!

I dag hadde Thea tannsjekk time på Finnsnes og måtte desverre trekke et par tenner sånn helt bak. Ikke noe artig verken for Thea eller meg, hun så veldig stusslig ut når vi endelig fikk hente henne. Tunga hang rett ut og håret sto til alle kanter, Gry måtte flire litt av oss når vi kom ut 🙂  Men hun (Thea altså) var i god form, han mente å kjenne litt mer muskulatur på høyre bakbein men ingen grunn til bekymre om vi ikke hadde sett at hun var stiv og støl etter lange turer og fremdeles hoppe inn og ut av bilen og slike ting. Nok på kroppen men ikke en tjukkas 🙂 Det er alltid litt spennende å høre om Thea`s former, det har ikke vært lett å holde henne nede i vekt – det er som hun bare er litt sånn litt smårund og deilig bestandig ho Thea 🙂

Ettersom Gry hadde fri så tok vi også med Hector på patella sjekk. Det er ikke et krav fra rasegruppen men ønsket å få det sjekket likevel. Har også sjekket Thea og Pernille da de var unge, men det var før NKK fikk gjort de nødvendige forberedelsene til at det kommer på DogWeb. Men – i alle fall, Hector kom ut av sjekken uten anmerkninger, jippi! 🙂 Litt synd at Markus og Melissa alltid skal ha tilbake ho Ollie, for hvis ikke hadde vi tatt med henne også 🙂

2015 Tromsø show 080 - Copy (348x552)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *