Stolt!

I går var vi på hundeutstilling på Orkdal og fikk møte vakre Carlos igjen! Gjett om vi var spente! Ville han kjenne oss igjen? Ville han synes det er skummelt å være på hundeutstilling? Inn kommer verdens gladeste (klin lik sin søster Abby:-) labbetuss, ikke noe redd eller trykt – bare happy happy happy – akkurat slik man drømmer om at en Beardis valp skal være:-) Avbalansert i hodet og god og trygg på seg selv. Vi ble skikkelig glade for å se hvor fin han er blitt:-)
carlos-walking 
Uten å ha trent i hall eller noensinne hatt på seg en utstillingsline så går det utrolig greit i ringen. Valpete og glad, ja – men for en fantastisk lett valp å ha med å gjøre. Vi øvde oss litt (i alle fall 10 minuter:-) før vi gikk inn og Carlos (selv om vi var i et yrende miljø) var han veldig lett å få kontakt med. Er søkkimponert og verdens stolteste «bestemor» 🙂 Flinke Ida og flinke Carlos. Her er en hund som er lekende lett å jobb med.

carlos3

 

 

 

 

 

I valpeshowet var det til sammen 6 (!) beardisvalper – hvor tre var gutter. Carlos ble plassert som nummer 2 og dommern sa at eldstemann vant ettersom han var kommet lengst i utviklingen og at den lille «babisen» Carlos bare måtte få tid til å vokse seg til. En ung, men meget hærlig liten fyr:-)

Ellen og Emma – dere kan være stolt over gullungen dåkkers! Vi er i alle fall det! Meget stolte faktisk! 🙂 Nå håper vi at Ida og Carlos kommer nordover en vakker dag:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *