R.I.P aller søteste Selma <3

Igår fikk vi en veldig trist melding fra en sønderknust Pia 🙁
Selma, vår vakre franske bulldog som for to år siden flyttet hjemmefra og ble alene barn og bydame hos Pia og David, var blitt akutt syk i forrige uke, kastet opp og viste tegn til smerter i mage. Etter undersøkelse hos vetr, kom de frem til at hun hadde en byll/tumor som klemte et sted i buken. De fant også noe som ikke stemte i lungene, muligens en betennelse. Veterinær var også usikker på om kroppen hennes i det hele tatt ville tåle narkosen ved en ev operasjon hvor man også var usikker på hva utfallet kom til å bli, så Pia måtte dermed ta den tunge avgjørelsen om å la fineste Selma få slippe 🙁

Dronning Selma, tante politi og vår elskede snorkefrøken finnes dermed ikke lenger <3
Hvil i fred vakre Selma <3<3<3
Gone, but not forgotten <3

yvonne selma ruller seg selma selma-utstilling vera_selma 081108 thea_selma_klatre selma2 emma_selma2 selma-kiser selma_sitt1 gunda-og-selma-22dgr-009 fanny-7-uker-valpekasse-ligger-selma kalle_selma_fanny selma_to_k selma_five fanny_selma_2009081 selma8_2009081 selma_leker selma9_200908 selma_springer_vannkant1 selma_kjede selma_hode

Sender også en stor klem til Pia og David som har mistet stjerna si, og en stor takk for at dere har tatt så godt vare på snorkefrøkna etter hun flyttet hjemmefra. Enda det var trist når hun flyttet, så vet jeg at hun har hatt det helt topp hos dere. Tusen takk! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *