Logrepost!

Her om dagen oppdaget jeg en kjenning på www.logrepost.no nemlig lille Frøken Ollie er nederst på siden med hodet sitt godt nede i esken fra Logrepost 🙂 Det var Ingvild (eiere Melissa og Markus sa jo ikke i fra at hun var modell!:-)) som hadde sett en jente som hun mente å ha sett før på en sånn facebook reklame og skjønt at dette måtte være vår lille kråkebolle 🙂

Akkurat i dag er det ikke akkurat logring som skjer, Ollie tok nemlig å skadet ørnekloen ute på tur på søndag. De bruker å ta en sånn lang skogstur på søndagene og noen var skrekkelig vill og lykkelig og hadde desverre et lite  uhell. Ettersom Ollie ikke ville slutte å stelle kloen og de var bekymret så har hun i dag vært hos veterinæren. Det ser ikke så verst ut men hun skal helst ikke drive å slikke så mye på den og har fått bandasje som kan sitte på i to dager. Det falt ikke helt i smak altså. Stakkars lille OlliePolly!

IMG_3907 IMG_3906

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter