Fanny er hjemme igjen <3

I kveld har vi vært på øyelysning og Lotta fikk affekted på PPM (Persisterende pupillmembran) Iris. Det er noe som er medfødt (det skjer allerede på fosterstadiet) og ikke noe farlig iflg øyenlyser Ernst-Otto Ropstad. Hun kan brukes i avl (noe hun ikke skal likevel men..) og hun har bare bitte litt (en liten blodåre helt ytterst på iris hvis jeg skjønte han rett), så de har nok bare misset den forrige gang hun ble øyenlyst. Greit å vite læll 🙂 Hun har jo også en grå flekk på høyre øye, den var ikke noe farlig heller sa han. Den kan komme av feks foring eller øyendråper som inneholder kortison og er ikke noe som hun lider av det heller, så det var ufarlig 🙂

Vi har også fått hjem Fanny idag. Kjente at jeg ble litt satt ut når Veslemøy sa at hun hadde noe til meg, og at urna var kommet. Det er nå over 4 uker siden Fanny forlot oss og det gjør fortsatt veldig vondt 🙁 Så ble litt gråting ikveld og, enda jeg i grunn hadde tenkt at jeg sku slutte med det snart. Det går absolutt bedre, men savner henne utrulig mye og sku så gjerne ønske at hun kom hjem i levende livet istedet for i urne.. Men nå er hun ihvertfall hjemme igjen, så blir det begraving til sommeren. Fineste jenta mi <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter