Klara Klok :-)

Idag har vi vært på forjulsbesøk hos Per-Eiriks sine foreldre på Myre :-) Klara har selvfølgelig vært med hun og, hvilket går bare fint! Utrulig deilig med en valp som ikke sier et knyst under en fire timers kjøretur! Dvs en gang peip hun litt, så da stoppet vi, tisset, og kjørte videre :-) Flink jente! :-)

-As6t3HjI7XB54gUTfvL3onWUbpVQlfAvsfM6DN03HE,S6pdAXRUNpKcFxUMRR7Jdlv3qLZWeRe2rLjpvXx3oyQ
Slik så det ut når vi stoppet i Bjerkvik for å fylle diesel.. Rimelig avslappet frøken som ligger å sover ilag med storesøstra si <3

Torhild og Karl har også en hund, 7 år gamle Snupy. Klara syntes at Snupy var kjempetøff, mens Snupy syntes at Klara var en vill liten drittunge som han omtrent ikke gadd å se på ens en gang.. :-) Enda hvor mye Klara prøvde å invitere til lek! 😛

Eller så er vi i gang med burtreningen, og Klara øver seg helt frivillig med å ligge å leke inne i buret mens døra står åpen :-) Det er ikke noe problem i bilburen, og hun har også legat i bur om natten enda hun nå ligger med åpen burdør slik at hun kan velge hvis hun vil ligge inni buret eller utenfor. Hun synes i grunn at det er varmt å ligge å sove på tepper, så velger som regel å ligge rett på gulvet. Hvilket er helt ok :-) Hvis hun må ut om natta så piper hun litt, pæser og prøver å hoppe opp i senga. Så da er det bare å gå ut en tur, før vi legger oss til å sove igjen :-) Flinke jenta! :-)

2015-12-12 10.44.422015-12-12 10.47.172015-12-12 10.47.482015-12-13 00.55.05

Hun fikk også møte Andrea, Emilie og Thea når vi var på Myre – kult med barn synes Klara :-) Torhild sitter også i rullestol og bruker rulator, hvilket heller ikke er noe å høye øyenbryna for hvis man er en liten tøffing som Klara. Så har blitt mye fin miljøtrening og sosialisering idag for frøken Klara Klok :-) Og mye soving i bilen (+ en runde på stuegulvet – blir jo sliten av å være på besøk assa!), hvilket er fint :-) Akkurat nå har hun dog litt tulltak, så vi venter på at hun skal roe seg litt før vi går ut siste runden å tisser og så går å legger oss.. :-) Søt er hun nå ihvertfall – busungen! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter