Thea i Bartebyen:-)

thea-ck

I vår store glede over å få se igjen Carlos så glemte jeg helt lille Thea, ikke bra:-) Thea var med oss til Bartebyen og på besøk hos Melissa og Markus.  Da vi ankom Tromsø flyplass så forsøkte jeg bare for artig å se om vi hadde kontakt, og Thea svikter aldri. Hun er utrolig miljøsterk og enkel å ha med å gjøre. Full kontakt og en kort treningsøkt inne i hallen fikk vi snusket oss til. Så gjennom kontrollen og inn på flyet. Hun likte ikke å måtte ligge i en liten bag, men fant seg pent og pyntelig i det. Da vi endelig ankom Værnes så var det deilig å få slippe henne litt ut i noen minutter før vi dro videre i en fullstappet buss. Igjen var hun utrolig snill den lille terrier jenta mi.

På lørdagen var vi på utstilling på Orkdal og Thea fikk faktisk en CK! Det til tross for at hun hadde løpetid og egentlig var litt tufsete og rolig. CK var = en liten premie, Melissa valgte en liten juleengel 🙂

 Her er kritikken fra dommer Salvatore Tripoli:

1 kval, 1 konk, CK, 3 BTK

2 years. Nice head, feminime expression, good eyes, good neck, strong ribcage, good set of tail, good hair and coat, well moving, but sometimes rushing.

At hun av og til rusher må jo komme av at handler går i urent trav er jeg redd:-)

Ellers så fikk Thea øvd seg på litt av hvert, bo i leilighet, gå i kjempeskummel trapp, vente i bil (stakkars) byvandringer og masse annet rart. Vi hadde noen megadeilige dager i bartebyen (og er nå blakke:-) Her er Melissa og Thea på tur i byen, nærmere bestemt Bakklandet:-)

melissa-og-thea

Én tanke om “Thea i Bartebyen:-)

Det er stengt for kommentarer.