Trening :-)

Klara har fått seg 2 økter ute idag. Det merkes i grunn godt at vi er bortskjemt med å ha hall å trene i, for frøken Klara er ikke vant til å trene ute 🙂 Hun la seg ned å snøbadet og var ikke noe i treningsmodus når vi gikk ut. Men etter et par belønninger så kom hun i gang 🙂

Per-Eirik var hjelper idag, da jeg sku filme til jaktkurset vi går. Førsta økta var Klara litt frustrert, da hun syntes at det var veldig utidig av Per-Eirik å holde henne igjen når hun ville gå til meg assa! Men etterhvert så fikk vi faktisk en frivillig sitt også når båndet var stramt og jeg stod litt unna, så da kom vi i gang med treningen også der 🙂

Økt nr 2 var lignende, men da var det Per-Eirik som var godbitautomat. Dvs istedet for at jeg gikk å belønnet henne, så fikk hun værsegod og godbit hos Per-Eirik. Samme ting her dog – hun setter seg for at båndet stopper henne, ikke pga stoppsignalen. Så neste gang må vi endre litt på reglene – dvs at båndet skal være stramt i en gang sånn at hun ikke setter seg pga det 🙂 Det som var best med andre økta var at da var det ikke noen frustrasjon i det hele tatt. Så fikk mye bedre flyt i den økta 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *